Wiki

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 Comment

  1. salam.. saya nak beli set simply siti tapi saya taktahu set mana yg sesuai dg kulit saya. saya tak dapat nak beza apa function utk setiap set. macm dermagic utk kulit mcamne. luminous utk kulit mcmne. so saya taktahu nak buat pilihan untuk pakai set mana, and saya read satu blog ni. dia kata dia tanya kat sini and dia dapat jwpan. alhamdulilah kulit dia makin ok sebb sebelum tu dia pakai simplysiti jugak tp set yg tak sesuai dgn kulit dia so result pun tak berapa. sy nak beli but bfr tu nak tanya dlu lah kan, kang siasia melayang duit sebb beli set salah. dahlah lama gilaa dah plan nak try simplysiti ni so taknak la salah beli set. ok stop bebel, heheh. kulit saya ni tak ada jerawat sgt. jerawat pun time stress or period. normal lahtu. just kulit saya agak berminyak dan tona tak sekata. sensitif tu takde lah sgt. agak2 set apa ye sesuai dgn kulit saya ni? terima kasih sudi baca ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*