The winners of MTV Asia Awards 2008



Favourite Music Artist Awards from Asia:
Favourite Artist of Mainland China – Lee Yu Chun
Favourite Artist of Hong Kong – Leo Ku
Favourite Artist of Indonesia – Yovie & Nuno
Favourite Artist of Korea – Super Junior
Favourite Artist of Malaysia – Nicholas Teo
Favourite Artist of Philippines – Chicosci
Favourite Artist of Singapore – Stefanie Sun
Favourite Artist of Taiwan – Show Lo
Favourite Artist of Thailand – TOR+ Saksit

International Music Awards:
Favourite International Artist of Asia – Linkin Park
Best Hook-up – Timbaland feat. OneRepublic -“Apologize”
The Innovation Award – Radiohead
Breakthrough Artist – Leona Lewis
Video Star – 30 Seconds to Mars – “A Beautiful Lie”
Bring Da House Down – Muse – Muse Asia Tour (Jan 2007)
edc Style Award – Panic at the Disco
Knockout Award – The Click Five
Inspiration Award – Karen Mok

Haha.. Siti Nurhaliza TAK MENANG!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

27 Comments

  1. Nicholas teo menang sebab chinese yg banyak undi la.. Saudara Joe tak mengikuti jumlah undian agaknya..hehe.. Siti kan dapat undian kedua tertinggi selepas nicholas. FYI, fans nicholas memang tak nak bagi siti menang and dua fans ni pun bergaduh..

    So, JOE… sebelum nak kutuk ke apa… pikir dulu k
    anyway.. sory for the harsh word

  2. tu menunjukkan fanatiknye mereka. Alhmadulillah, orang kita tak lah segila mereka. lagipun dah dibincangkan buat apa nak fanatika snagat sampai habiskan duit. keje bodo dan gila. sesiapa yang dapat anugerah tu dont deserve sesen dari kita.

  3. haha… fanatik siti tak boleh tengok siti kalah… kedua tertinggi bukan dapat apa2 pun, buat malu je datang tengok. Tahun lepas tu bolehlah gi tengok sebab tak tercalon. Tak paiseh.

    Bukan sebab chinese yg banyak undi. Sebabnya ramai yang dah tak minat Siti.. LOL.

  4. alamak..corak baru pulak dah, canggih gitu 🙂 nak tercompius gua..ha..ha..

    – well done bro. joe –

    anyway – friends “kuntau is back”

  5. hangat sungguh lepas mtv award habis no… mana tak bodola tak menang apa2, fanatik semua frust menonggeng bodola kalah ditangan pemuda yg konon2 nya x dikenali – x kenal ke atau buat2 x kenal sebab bodola dah tewas ha..ha..ha..

  6. Lumrah alam, nancy oi…

    ada masa menang, ada masa tak. biasa lah. skang ni pun dah berapa tahun

    siti menang MTV Awards. Tak kan forever dia je yang peminat nak pilih.

    Geng2 ah chong kita pun nak nengok idola diaorang menang. so, they invest

    more money. By vote, anything can happen. I’m sure siti and her fans tak

    kisah. congrats nic!

  7. betul jugak apa yg kak pah cakap tu…..takkan asyik dia je nak
    menang….kesian karatz minah tu….semalam ada baca BH tak?….
    pakaian ct tak ok…..pakaian ziela jalil ok….kan minah tu
    punya baju serabut manjang…kali ni anniversary ada adegan
    menyampah tak?

  8. Siti still the best. x terasa pa pun siti kalah kat Nic Teoh … dah tercalon pun kira baik. Artis lain kemana lak?? hohoho … just nak pendengki ni berfikir … naper asyik nak kutuk siti/ mana2 artis lain??? Pe poon Siti & Stacy AF6 best sangat2 …. yg nak kutuk tue … teruskan ajer … lalalalalalalala

  9. emmm… ni baru sikit. u tak kenal lagi mamat ni. kalau semua peminat ct masuk sini puji ct….
    abis sume msg tu dia padam! yang kutuk jer dia tayang. huhuuuhuhu. akaq pernah kena. toya depa ni.

  10. gua ada ni…

    apa khabar semua? lama gua tak singgah beb. sibuk sikit le… tak sempat nak berbalas masah berhelah.

    wahhh…rumah baru lagi… apa2 pun bro joe, tanah ni tanah lu so ikut lu le nak buek apapun. den setuju ajo. jangan di layan dgn minah senget sampaH tuh. dio cakap org sakit hati tapi senornya dia yg lagi sakit jiwa… kahkahkahkah….

  11. wah…dah balik dah bro. mustang, baru balik honeymoon ke bro. macam yg agk7 ckap?? jangan la mare nanti cepat tua pulak ha..ha..ha..
    xpe madah berhelah tetap layan lepas ni 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*