Siti kepit beg LV tunai haji

Kemunculan Datuk Siti Nurhaliza dalam majlis pelancaran album solonya baru-baru ini menimbulkan tanda tanya apakah peranan orang di sekelilingnya, termasuk suaminya, Datuk K, dalam memberikan nasihat yang jujur dan ikhlas kepada penyanyi nombor satu itu.

Bukan saja pakaiannya, bahkan serkup tudung dari kain lace yang dipakainya sempena pelancaran album Hadiah Daripada Hati bukan saja tidak kena, bahkan memperlihatkan Siti dalam gaya ‘terburuknya’ sejak bergelar penyanyi.

Sekurang-kurangnya itulah yang disebut oleh penulis-penulis pojok akhbar dan majalah hiburan serta forum di laman-laman web yang menyifatkan ia “sebagai gaya paling hodoh penyanyi itu selama ini”.

Ramai yang tertanya-tanya dalam hati tidakkah ada sesiapa termasuk suaminya memberitahu bahawa pakaiannya itu langsung tidak sesuai dengan tubuhnya yang semakin gempal dan bulat kini.

Apapun, dua hari selepas itu, orang ramai di lapangan terbang melihat Siti berjubah dan bertudung putih menaiki pesawat untuk ke tanah suci mengerjakan ibadah haji.

Memang ramai yang perasan Siti kerana hanya beliau satu-satunya jemaah yang memakai beg tangan LV!

Gambar2 dari syokkahwin.com

ImageShack
wow.. peha…

ImageShack
seluar hippo paling buruk