Memey & Siti Nurhaliza Jadi Perhatian

[
Tonton video ]

KUALA LUMPUR,  23 JAN 2008:  Lama menyepi sejak musim pertama, Miss Propa dah kembali semula pada musim ini.  Tahniah  Miss Propa kepada murai.com.my yang sudah mencecah lebih 8 juta pageviews, baru-baru ini bagi tempoh sebulan, iaitu pada Disember, lalu.

Sepanjang penghujung tahun 2008 dan menjelma pula 2009, Miss Propa nampak ada 2 nama selebriti wanita yang sering bermain d ibibir pengikut iindustri hiburan tanah air. 

Siapa lagi kalau bukan Dato’ Siti Nurhaliza kita dan pendatang baru Memey. Masing-masing nampaknya punya cerita kontroversi masing-masing.

Dato’ Siti sensasi dengan gosip pergolakan rumahtangganya dengan Datuk K manakala si cantik Memey pula ‘berani mati’ muncul dalam hidup Norman Hakim dan Abby Abadi. Dari kes khalwat dengan Norman hinggalah dituduh menjadi punca Norman bercerai dengan Abby.

Apa pun, Miss Propa nak ucapkan tahniah kepada kedua-dua mereka. Syabas Dato’ Siti atas kelahiran album terbarunya yang berkonsepkan tradisional kontemporari, Lentera Timur. Kepada Memey pula, tahniah atas keberanian anda berhadapan semula dengan pihak media dan masyarakat.

Kepada pembaca murai.com.my, kalau ada sebarang pertanyaan berkenaan dunia hiburan atau artis kesayangan anda, e-melkan pertanyaan anda itu ke webmaster@murai.com.my. Insya-Allah Miss Propa akan tolong jawabkan. Eee… Propa-Lah!

[Klik di sini untuk menonton episod terbaru Miss Propa]

Murai