Skip to content

January 1, 2003

5

gambar di rumah siti

“dari rafreen

ni e-mail netty kepada kawan dia Awin (Awin yg email gambar ni kat kengkawan dia sbenarnya..so, kerana dia la kita dpt gambar ni)

Hah…jom citer paal CT…Awin yg sebenarnya Netty tak tahu pun CT balik
beraya kat Lipis. Masa 13/2 tu Netty gi berjln2 ke rumah pcik mcik Amran.
Balik dari beraya rumah diorg pkl 3.00 ptg, Netty balik semula ke rumah
mertua Netty, on the way balik rumah ternampak lah WAJA CT plat no. ABP 2001
yg dia menang anugerah tu kan..adik Amran dulu satu team dgn CT wakil daerah
Lipis main bola tampar. Hmm hebat tul Ct zaman sekolah dulu…siap wakil
daerah tu!!! adik Amran beriya2 ajak Netty teman dia jumpa kawan lama dia
tu. Netty pun apa lagi melonjak2 lah nak teman kan dia jumpa CT. Ayah mertua
Netty asyik mengusik Netty aja sbb excited sgt nak jumpa CT. Kita org pun gi
pekan Lipis isi filem utk bergambar…

Awin nak tahu tak Netty seram sejuk kaki tangan masa tgh drive nak pergi
rumah CT. Sampai aja kat gate rumah CT tak tahu nak digambarkan mcm mana
lah…Siti Saerah yg keluar dari pintu..lepas tu dia panggil CT…CT
berlari2 anak nak tengok siapa kat luar rumah…alahai cutenya CT time
tu..betul2 cam budak2…dia senyum tak habis2.

CT ajak Netty masuk dlm rumah dia, tapi Netty kata kat dia, Netty jumpa dia
cuma nak bersembang kat luar & bergambar..segan nak masuk..lagi pun time tu
CT tgh berkemas nak balik KL, tak nak lah mengganggu dia…lepas tu teruslah
bergambar…sporting betul lah CT tu..peramah…sambil Netty posing dgn
dia…mulut dia tak habis2 bertanya pasal kawan2 lama pada adik
Amran…member2 sekolah dia ramai yg dah kahwin anak orang dah…CT senyum
aja….Netty pun ambil kesempatan tanya CT bila lagi? CT malu2 time tu
sambil tersenyum….jgn tanyalah dia kata…eeiiii geram tengok senyuman dia
tu…ketawa manja lak tu….dia mcm appreciate sgt bila Netty kata Netty
minat ssgt kat dia…tak habis2 dgn terima kasih dia tu..

Itulah cerita Netty pasal cik Siti Nurhaliza yg mmg peramah, rendah diri,
cantik & berbudi bahasa…

insyaallah kalau ada rezeki Awin pun akan dpt berjumpa & bersalam, bergambar
live dgn CT…

Awin Netty lum scan lagi gambar CT…nanti dah scan Netty send kat
Awin…tunggu tau Netty mesti hantar punya…gambar dah ada dlm drawer
ni..kejap lagi nak gi scan..

Ok till then take care bye!

Awin….

hah ni sambung cerita lagi…kerja tgh byk ni tapi tak tahulah Netty ni
asyik nak bercerita pasal CT aja..

Netty pergi hari tu pergi rumah banglo dia. Rumah lama dia pun Netty ada
pergi juga saja nak tahu lokasi dia kat mana. Husband Netty yg bawa Netty
tengok rumah lama dia. Tak juah pun dari banglo baru CT. satu kawasan aja.
Mak mertua Netty kata perabot rumah CT skrg semuanya baru, perabot rumah
lama sikit pun diorg tak bawa ke rumah baru…rumah lama tu terbiar kosong
aja…

CT pakai baju overall masa Netty bergambar dgn dia…tinggi CT sama dgn
Netty…body Ct mmg cantik…punggung besar sikit dari Netty…tu yg buat
dia cantik tu..kulit CT bersih licin mcm kulit baby…suara dia manja..sedap
ssgt…lunak didengar..amboi fanatik nya Netty ni….Amran suka sgt kata
Netty fanatik kat CT..yelah dah terlalu minat kat dia kan Awin kan??
semuanya tentang CT baik belaka…

Masa Netty berdiri sebelah CT kan awin, bau perfume dia sedap sgt
Awin..lembut aja..terasa mcm nak tanya brand perfume tu tapi segan
lah….masa nak balik Netty salam dgn CT..pas tu bila sampai rumah bau
perfume CT tu melekat kat tangan Netty..agaknya dia pakai perfume lotion
kot….masa tu kan Awin Netty rasa tak nak cuci tangan…asyik tercium2
tangan sendiri..terbau2 keharuman perfume dia…iskh iskh..teruk tul lah
Netty ni kan Awin….ni baru perempuan yg minat kat dia kalau lelaki tak tau
lah mcm mana….kelakar lah Netty…..emm rasa nak cari brand perfume CT
lepas tu nak beli….buat collection…

Awin agak2 apa perfume brand kegemaran CT ya Awin?? Okay lah ya Awin
sambunglah balik keje Awin tu…..asyik membaca cerita Netty ni aja….

Gambar tak sempat nak scan lagi…nanti2 Netty scan ya! sabar tau
Awin…Netty tau Awin mesti tak sabar nak tengok….

Bye!

kalau gambar tak keluar, klik kanan mouse, klik properties akan keluar add url…copy dan pastekan kat Address…

atau sila ke web forum >>
http://forum.cari.com.my/viewthread.php?ti…ghlight=&page=3

sekian, terimas.kalau rasa gambar2 ni dah ada dalam forum ni boley tlg delete yup moderators.

sekian..enjoy!!

ni Abg Mir (jemir)yang bgtau…dapat dr forum cari.com
siapa yang nak tau nama baju kuning tu?ehehhe!!cyberkids..nama nya netty…
kat atas tu nanti reen paste email dia kepada kawan dia..(dia cerita la ni masa kat umah siti)

siti dgn keta waja.keta waja ni siti yang punya .dia menang anugerah aritu ABP 2001:

ni pun taktau sapa bebudak ni..kekawan adik siti kot.tak pun kengkawan siti ;D
yang penting tetamu la “

Read more from 2003
5 Comments Post a comment
  1. amal insyirah
    May 28 2007

    apa khabar?

    Reply
  2. Genius.YYY
    May 28 2007

    ni aku nak tanya sebenda, mana menatangnya wak misai masa depa amik gambar tu. Kalau jawapannya, masa tu lum kawin, memang ler masa tu ct ni baik, still innocent, anak abah, no problemo.

    Tapi sejak kena kuda ngan wak misai ni jer, perangai semula jadi ct ni terus terserlah. Agaknya kalau sekarang nak gi rumah ct, dah tentu ler wak misai tu sibuk sekali nak bergambo. Apa bule buat, dia pun nak numpang glemer.. kah kah

    Reply
  3. sitot
    May 28 2007

    hehehehe lepas kena kuda (seperti yg dikatakan genius), semua plastik siti tertanggal dan true color merah biru kuning hijau dia dah terserlah…sekurang2nya org dah tau siti ni mcm mana, khas utk org yg tak sedar kena tipu…ermmm kesian siti terpaksa minta mahap dekat semua org yg pernah tertipu dgn dia…

    Reply
  4. Jun 4 2007

    biasalah beb…kan pelakon perempuan terbaik……. dulu skrg tak ada beza beb… sama je. kaki hisap rokok, enjoy club tapi private punya… kalau di lihat dr mata kasar kita nampak dia sopan dan mcm2 pujian lg..tapi hakikat sebenar dia tak begitu….. skrg dah terbuktikan…… tapi masih ada lg yg rabun…

    Reply
  5. Jul 20 2007

    halluuuuuuuuu…..testing2….. :oops:

    Reply

Leave a comment

required
required

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments