Datuk Datin Siti Nurhaliza Di 49th Annual Grammy Awards



siti1.jpg

siti21.jpg

siti3.jpg

siti4.jpg

siti6.jpg

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

125 Comments

  1. bagi saya baju yang ct pakai tu ok gak. tak menjolok mata, tak nampak kelangkang. that why knp u orang suka cbuk psl ct? pesanan buat ct sabar2 je dengar mulut celupar orang ni. buat yang terbaik. bukan diorang bagi ko makan…TQ

  2. Hello,

    Bukan ke 79th Annual Grammy Oscar Award. Kalau 49th award, mek siti pun masih belum lahir. Camanalah boleh melakukan kesilapan yang tidak dapat dimaafkan ni.

    Sekian

  3. siti nurhaliza orang yang dasar nya cantik luar dalam ya tetap terpancara aura nya d man apun dia berada i miss you siti bye yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  4. siti jgnlah kamu termakan kata2 orang yang tk suka dgn kejayaan anda.orang yang terlalu cemburu adalah orang yang terlalu rugi dalam hidupnya.apapun siti masi mengekalkan cara pemakaian ketimuran, tak mendedah aurat…….

  5. cantik juga la…tapi kan Malaysia tengah berusaha untuk memperkenalkan batik moden Malaysia di mata dunia. I wish Siti wear our beautiful batik Malaysia. Sayang la.

  6. Sapa kata bukan peminat/anticiti yang tak kasi dia makan??? Kalau dia buat album, tapi sorang pun tak beli, tak der sapa yang sokong, dia takkan sampai ke tahap ni. Tengok, banyak artis yang tak bleh survive bila tak popular. Melukut di tepi gantang!

  7. bkn pas kawin same jek XII oooii…..tp pas kawin makin seksi lg adela…ntah bile la leh pkai tudung pun xtau…biarla..die nak rase pkai seksi dulu kot sblm pakai tudung..kihkihkih…

  8. KarumbaX….

    Perhatikan….. 49th Grammy Award!!!!!!! Bukan Oscar!!!!!!! Grammy Award for music and Oscar for film. Ct tak pegi Oscar… dia pegi Grammy

  9. aku pna baca surat kabar ct kata dia pg kat grammy tu nk pki bj kbaya tp yg aku tgk tu cam xde unsur baju kbaya pon!!..kata nk tunjukn identiti ketimuran..apa cerita?..

  10. Makkk aiii…giler burok ko nyah…baju petaling street maner plakkk ko beli nih nyah???…bernard..bernard sia sia je ko bukak butik kat longdong ke maner ke…aku rasa buang masa jer ko gi reka baju merepek tu senah oiii!

  11. baju tu ok gak. cuma ct je selalu berdusta dan bertopeng. menafi dgn K tapi kahwin gak. lu org pun tahu kan. so sebenarnya tak ada kebaya sebab takut tak glamor. tul mak iti.

  12. ciaaaan citi…..tentu berbulan lamanya dia ngan suami dia dok reka apa baju nak pakai.pun kena kutuk gak!!1 pakai salah tak pakai lagi salah.nasib baik lah teling citi tak diperbuat daripada kertas kalau tak dah lama hangus jadi abu dengar org dok cela dia tak henti henti.

  13. kalu tak nak kena kutuk cela jgn jadi artis kannn….and satu lagi blom per2 jgn la sesuka nak wat pc ker bagi statement kat wartawan….dolu2 boleh pulak asyik jawab ‘no komen’…skang dia yg bagi statement bebnyk pastu kata org suke pitenah dia! alahai cik siti oiiiii…..

  14. haah..dia ni penipu+hipokrit..yg aku geram masa org tanya pasal rombongan merisik tuh dia cover ckp konon tu hanya ziarah kuarge padahal si k tu dtg merisik..g 1 konon nk g gramy pki bj kbaya tp alih2 blaus lak..ee pela..

  15. Congratulation…
    Selamat atas kesempatan yang telah Allah berikan buat Datuk CT dan Datuk Khalid untuk bisa menghadiri Grammy Award di US…red carpet????….adalah mimpi indah bagi semua artis di dunia..dan Datuk telah mendapatkan kesempatan itu…kami benar2 bangga
    Masalah pakaian tak usah hiraukan pendapat mereka..banyak coment berarti banyak orang yang memperhatikan Datuk…cumanya Datuk harus banyak bersabar..ucapan mereka sangat menyakitkan tetapi percayalah…MEREKA HANYALAH MANUSIA SIRIK YANG TAK MAMPU BERBUAT APA2…banyak mengutuk banyak dosa…hehehe….
    Untuk manusia2 yng tak mahu melihat kebahagiaan Datuk Ct dan keluarganya…sadar dirilah…banyaklah bertobat mengaku diri fahamkan agama tetapi setiap detik mengutuk orang lain…apakah mengutuk orang lain itu dibenarkan Allah….

  16. petikan dr akhbar

    Dalam pada itu, sejak gambarnya di Grammy menjadi tatapan umum, ramai pula kurang berpuas hati dengan penampilannya. Kononnya baju itu tidak cantik dan tidak sesuai untuk mewakili budaya Malaysia.

    Busana moden yang diilhamkan Siti bersama suaminya, Datuk Khalid Mohd Jiwa dan pereka antarabangsa, Datuk Bernard Chandran itu dikatakan tidak menepati kebaya seperti yang Siti nyatakan sebelum pemergiannya.

  17. ele bangga la sgt g grammy tuh..rampas lk org pon bangga gak kot..!! aku tabik tol dgn TZ yg tabah..sabara jela ek Tz..smga bhgia dgn ank2 dia..

  18. Ni Wayan ni suka2 ati aja nak kata manusia disini syirik ya…minta tolong jelaskan maksud syirik tu? setau saya org mengutuk tu mmg lah dosa, tak tau lah pula ‘syirik’…so minta jelaskan…maaf ye, pengetahuan agama saya ni kurang arif skittt….

  19. Kutuk orang mana ada syirik. Kalau bomoh siti tu baru syirik. Mengutuk siti sebab dia melakukan penipuan dan kemungkaran I rasa itu baik sebab kita menegur dgn cara tak berhikmah..itu aje. Sapa rasa dirinya ustaz, olong betulkan I pulak… USTAZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!

  20. korang ni baca la betul betul, dia tak kata syirik, dia kata SIRIK, mungkin SERIK, mungkin SI RICK or mungkin SICKLY, or mungkin salah ejaaaaaaaaaa

  21. Jodoh pertemuan di tangan Tuhan, anak-anakku. Begitu juga dengan ajal dan maut. Walau sekuat samudera dan sepanas mentari sekali pun cinta cik siti comel pada pak besaq tu ataupun sebaliknya; kalau tak ada jodoh… tunggu sampai jadi macam cikgutue ni pun takkan dapat mereka bergelar suami dan isteri. Redha ajelah wahai kalian. Seperti cikgutue meredhainye…hek…hek…heeek(mengesat air mataku yang mengalir sepi)

  22. tak ahbis2 lah dgn pantun tak sudah cikgutue ni. gua taulah dulu pernah kena offer ngajar pantun and sastra kat ct club tak dapat. p pantun sedih lak kat blog ni. tapi gua suka jugak baca pantun lu. kelakar………….. cuba buat pantun ct menangis di bahu K kerana tak dapat pakai baju ketat. ok gak =)

  23. Cik siti orangnye comel,
    bersuara merdu lagi menawan,
    pakai kebaya tak pernah mengomel,
    lengangnya lembut seperti perawan…

    Jangan maree ye anakku…nanti kene jual…:)))

  24. Oo mak ii…baju apa lah dia pakai tu…tak cantik langsung, dan macam nak gi umah org kawin lak..tolong la kasi baju cantik skit, kalau masa anugerah bintang porpular ari tu leh tahan la lagi baju dia, tapi yg ni dah macam tahi cicak pun adee…Takkan la dato sorang ni lupa lak nak berpesyen bila dapat tiket gi tgk mat salleh menyanyi….

  25. yeke nk g umah org kawin pki bj tuh??..aku rs klo nk g umah kwin pki baju trdisnal..tahla..aku pon x arif sgt mende cmni..aku pon x ada bj blaus..yela aku x minat sgt..

  26. SIRIK? Serik? si rick? Kenapa tak ricky martin??
    Ermmm…baju taik cicak?? kalau mcm tu, cuba sapa2 kat sini, berapa ekor cicak berak kat baju tu???

  27. alah, i tak leh bersua muka la yang, muka i ni, memang katak, kalau diterbalikkan pun memang katak

    so jumpa kat sini je la

  28. Alahh korang ni, nak jumpa2 lak… ajak la sitot sekali. At least tak der la kena tangkap basah…Kalau tangkap basah sekali pun, ada peluang kawin dgn katak…ermm kawin dgn katak.. keluar berudu… susahnye nak jaga anak ramai ni…

  29. tak leh sitot, kalau ajak ko, nanti ko ajak cikgutue, terpaksa lak bersopan….

    tidak pun ko ajak cik siti cahaya baik, tak leh lak bersopan

    susah sebenarnya nak buat keputusan ni

  30. Dating ramai2 laa… lepas I ajak cikgutue, dia ajak lak genius YYY lepas tu genius ajak siti cahaya karipap… si karipap ajak pulak nuasza…

    Kalau susah sangat u ajak june senyap2… I nak tackle genius YYY… tapi genius YYY ni lelaki ke pompuan ehh??? kalau XX tu tau la pompuan, XY tu lelaki, ni YYY??? tak tau la spesis apa dia ni… Kalau katak i memang tau u ni jantan sebab bunyi froggkedekkedekkedek tu memang suara jantan, lain laaa kalau frogggedik gedik gedik… jenis katak gedik confirm betina…

  31. hai…..tak selesailah sampai bila bila. bila yang memarah tu dah reda, datang lak orang orang lain sumpah seranah…

  32. Aduhhhh…. tu la pasal, ingat nak carikan jodoh tadi.. ada lagi ehhh org mengamuk bawa parang kat sini….dah kat sitizone.com tu semua sumpah seranah kena tapis.. kat sini tak der tapis2nye…

  33. ye la, sebab tu orang datang mencurah rasa kat sini… tapi fun la, sebab kalau discuss kebaikan je, aaa boring la…. at least kat sini…. macam-macam adaaaaa

  34. Terima kasih anakku Sitot kerana sudi mengajak cikgutue…
    Anakku katak, don’t worry just be yourself when we meet, cikgutue dengan katak tak melatah.. cuma ingatkan cikgutue bawe sireh, gambir dan tembakau…’dessert’ cikgutue selepas makan…anak cucu nak enjoy, enjoy le sampai pagi…cuma ingat … bile subuh nanti, kite sume bangun solat same-same ye…..

  35. Lupe pulak…jangan lupa ajak cik siti comel sekali…boleh die dendangkan lagu Joget Pahan untuk cikgutue…lame sungguuuh tak dengar lagu tu…

  36. keluar anak berudupun takpelah ! aiman tak kisah! yg penting aku bahagia.Wahai my katak , walau pun rupamu tidak ku nampak namun lubang hidungmu tatap menjadi pujaan hatiku! DAN KAU SITOT PERGI JAUH2 .

    • Well, with Nunez out with an ankle injury for now(he should be back by the weekend?), Fredi Gonzalez went with Meyer, who got his first save last night(and made it look easy).Perhaps Gonzalez will play matchups and use both Meyer and Nunez?(Similar to what Bobby Cox does in Atlanta with Gonzalez and Soriano).

    • I think this is among the most significant info for me. And i am gladreading your article. But should remark on few general things, The website style is ideal, the articles is really great : D.Good job, cheers

  37. ERNE apasalahnya dengan sitot2, diakan kawan si katak .apasal pula you yg sibuk nak halau dia, kalo boleh satu group di forum ini termasuk cikgu tua ganyut saya jmput berdating dgn abang katak.Tapi dgn 1 syarat , setiap org msti berjalan melompat-lompat dan bergedek-gedek spt katak.itulah syarat-syaratnya………..

  38. Agaknye kalau cikgutue ni mude banyak dari le ni, berkumis tipis, tersenyum sinis, tampak tampan dan bergaye selalu, duit berkepuk-kepuk di bawah bantal tue……(tengah berangan niii…heeek.. heekk…) mungkin ade juge cik cik siti (selain cik siti comel le) yang mahu mengerling kat cikgutue nii….

  39. Betuahbadan puan siti dapat pijak kapet merah tu.hari2 aku pijak kapet merah tak da siapa pulak yang nak ambik gambar aku.

  40. Iiiisssssshhhh June…june….cikgutue ni nak bergurau ngan anak2…kan anak-anak sekarang ni ‘open minded’… kalau cikgutue sedih, katak kate banjir pule blog ni…tapi dah tue tue begini memang kekadang tu melalut dan nyanyuk…tapi tak lupe…

  41. sabas to siti,teruslah berjaya,buktikan keseluruh dunia,hilangkan semua apatah yang orang bilang ke you,tak usah ragu maju dan berjayalah sokong besar to you,sabas

  42. amenda sabas tu wahai si tampan takemana.tahniah siti!akhirnya dapat jugak awak ke sana.Brad pitt awak tak jumpa ke.awat nampak awak berdiri kat belakang yang tak da org pun.

  43. Masa ni Linda Off ada la… Linda Onn kan dah tarik diri awal2 lagi?? Sbb tak buat ‘homework’ pastu kata baju seksi la.. apa la… Apa2 pun baju siti biasa sahaja!! tak cantik….

  44. Tak ape le June…cikgutue tak kecik hati…namun…
    I know what it is like to be young but
    You don’t know what is like to be old…

  45. Elehhh ERNE, tak heran kalau katak jadi rebutan korang, jangan ambik Genius YYY I, dia tu superman tau… bleh bawak I terbang merata dunia, tak yah naik Airasia atau MAS… peluk2 lagi tau!!! Errrrr geli aku…blurrkkk…airsick la pulak!

    Ermm bertuah lerrr nko katak… banyak peminat, sayangnye I tak minat kat you. I minat frogkedekkedek u aje.. ermmm I membayangkan pasangan katak, siti nurJUNEliza dengan Datuk K’atak’, melompat di atas kapet merah…nuazsa sorry tak reti nak eja… I ada masalah mengeja…asalkan ada ada bunyi ezzza ezaaa tu cukup la noooo…

  46. ramai yg mengata ct,korang tak kacian ke?walaupun kita tak tahu dalaman ct,tp Allah tahu.tak baik buruk-burukan nama orang,nanti kita jugak yg dpt dosa.sy nie bkn la peminat ct tp sy simpati terhadapnya.jgn la kita memburukkan lg keadaan.so,ingat-ingatlah bahawa orang yg selalu bersangka baik terhadap orang lain akan mendpt kebaikan….

  47. CT Tolonglah kotakan apa yg kau katakan dulu.kan ko janji nak pakai tudung selepas kahwin.So tunaikanlah! Jgn sampi janji memakan diri.aku sentiasa menanti saat itu berlaku.

  48. mungkinkah siti akan pakai tudung.InsyaAllah siti pasti tunaikan janjinya.so bagi can la siti melaram habis2an.dah bosan,dah tak tahu nak buat apa lagi lama2 terbukak la hatinya.Allah itu Maha Mengasihani pada semua hamba-hambaNya.

  49. Aha la June, jumpa you kat mana? Kat bilik I pun ada kapet merah, masuk jamban pun ada pasang kapet merah… nak jumpa kat jamban atau kat bilik?

    MasyaAllahhhhh Erne… you marah ke???? I manusia laa… katak tu binatang laa…. buat apa nak suka kat menatang… nanti muka I masuk kat dlm bacaria… manusia dot dot dot dgn binatang… errgghhhhh geli aaahhhh…

  50. ohhh yeeee… semalam I baca beritaharian bahagian agama mengenai sangkaan… bersangka baik pun tak boleh dijadikan amalan jugak. What if kita sangka baik kat hitler dulu… atau sangka baik kat mustafha altartuk (tak pandai eja)..padahal dia telah melakukan kerosakan dan perpecahan kepada masyarakat… tak ker aniaya tu???? I baru tau bersangka baik pun tak bleh sebenarnya… baik selidik orang dulu baru nak bersangka-sangkaan… bukan I yg cakap, tapi I baca dalam ruangan agama dlm berita harian…. for nad.

  51. ala sitot! jumpa di kapit merah lah! itu pun tak tau ! Eh… kat rumah aku pun ada karpit merah le!Semuanya ada karpit termasuk tangga sekali.

  52. jawab ler nape baju kat bahagian pinggang 2 nmpak jarang,i kcwe dngan ct yang kononnya membawa imej bersih selama ni,mne jnji ct dulu?????

  53. Weiii katak… badan aje hijau tapi otak biru… dot dot dot tu maksudnya “bercinta” laa.. you ni… jgn la cakap terang2 kat sini… malu la…. cheeeewahhhhhHHHH malu KONON!

  54. Grammy?
    Oh gosh !!!!She can’t even utter a word properly in English!!
    What the heck she’s doing holding the mike?
    Frantic ambition to humiliate Malaysia in Red Carpet,huh?
    Great…..

  55. You all ni teruk laa.. tak baik kata Ct perampas… Jodoh tu ALLAH yang tentukan.. kalau u kutuk2 CT pasal kahwin dengan Datuk K bermakna you mengutuk apa yg ALLAH dah tentukan.. bertaubat la sebelum terlambat… jangan la free2 nak kasi malaikat campak u all dalam neraka… Sekarang ni tanggungjawab suami dia la untuk membimbing dia.. kalau ada silap ditegur je laa… atau selemah-lemah iman kita sebagai orang islam tegur dalam hati semoga yg disilap akan diperbaiki.. bukan dengan cara mengutuk mengeji… tambah dosa lagi ada…

  56. Jodoh pertemuan telah ditentukan ALlah sejak azali lagi…. jika telah ditentukan Jodoh CT dgn DK begitulah seadanya. Title perampas atau dirampas ke…. itu perkara biasa. Cuma apa yang telah kita dapat jagalah baik2, jadi isteri jadilah isteri yang terbaik dunia dan akhirat, jadi ibu tiri jadi ibu yang mithali dunia dan akhirat jangan seperti tomahan ibu tiritu jahat,
    jadi insan jadilah insan baik, selamat dunit dan akhirat, Ingatlah ALlah selalu, baru kita selamat dunia dan Akhirat, cemerlang, terbilang dan terbilang. Wasslam….

  57. mmg biasa je pn,tapi ttp nmpak cntik sbb siti yg pkai.klu korang yang pkai, wuekk!! mati on da spot org putih tngok korang.8 least ct dh merasa lalu kat red carpet Grammy awards t.korang tu smpai kiamat pun xkan dpt.dhla tau nama event tu,nk komen2 plak.49th Annual Grammy Awards la.pa yg slhnye??xpnh tngok tv ke?? wut a dim-witted person u r.nex time,if u 1 2 give any comments,make sure u give da accurate n not juz based on vague facts n stop giving any sweeping statements.shame on u!!

  58. Hodoh bajunya dan bentuk badannya. Old-fashioned. Dapat berada di permaidani merah bukan kerana dia tu popular, tapi atas permintaan penganjur dan tiket yang dimenanginya, bukan atas jemputan penganjur Grammy. Bahasa Inggerisnya pun teruk, boleh faham ke apa yg disampaikan dalam Grammy? Atau hanya duduk di sana senyum bodoh buat tahu saja?

  59. I rasa suriyani patut pi sitizone.com . Kat sana u boleh bodek siti dan komen benda2 baik. Kat sini, I rasa everbody bebas nak kata apa pasal siti walaupun putera emas berhak delete dan block org yg tak sepatutnya… I rasa siti jadi yg “terbaik” dan Idoitla pada rakyat malaysia juga atas kritikan antict dan peminat siti jugak…

  60. betul tu sitot

    siapa yang suka sangat dgn cik siti sila ke sitizone.com

    sini, utk siapa yang suka kutuk, atau tegur-tegur manja

    bukan hardcore bodek

    silap website la lu

  61. So pada suriani…dipersilakan masuk ke sitizone.com… kirim salam kat siti dan peminat2 siti kat sana yerrr.. cakap kat dia orang, kami kat sini tengah mengutuk dia ni…

  62. Pengumuman:
    Saya selaku rakyat malaysia yang belum pernah membuat sebarang kesalahan di peringkat kebangsaan, ingin mengingatkan cik siti dan dk sama ada telah mengisi borang income tax or belum, sebab tarikh akhir dia april

    maaf la , saya ingatkan je, saya risau kalau masuk paper tak bayar tax, anda akan mendapat kemaluan yang besar

  63. kalau mender tu yang beso cik Tak, biasanya pastikan akan di sensasikan. Ohh padanlah ct pilih dk… ada muslihat rupanya

  64. mat saleh kat sana tak perasan pun kat pompuan ni ngan laki dia..sebab macam maid dgn butler..oklah..nampak macam maid..daripada nampak macam pelacur ke….lagi haru kan..apa nak diheran dapat pergi majlis camtu..kalau dah poyo tu poyo la juga..tahun depan camelia plak pegi…si camelia ni tak yah gi majlis mcam tu dah memang macam pelacur..pakaiannye…aku ulamg ..pakaiannye..kang ada plak yang putar belitayat akau…nak guna perempuan murahan instead of pelacur tapi macam tak menyengat..tak sampai maksud..so guys/girls toksah nak terasa.bukan aku tuju pada sesape kat sini…yang terasa tu..karatz si HIPO or untalia…kot… tak pun yang suka menyeksi..’terasalah’ takper…aku faham…

  65. CT tu beriya-iya di interview tu, heran aku, lepas ke dia nak speaking longdong tu? kot le orang tu tanye soklan dalam bahasa longdong, dia paham ke pebenda org tu tanye tu??? ke hapal script yg dah awal2 lagi dapat., ye la hapal je script macam hapal lagu!!!!
    adoiii la mak ITI oii., kalo ye pon nak ke tahap international, takyah le bangga setakat pegi Grammy Award tuu.. kot masuk dewan tu pebenda org2 sana dok bercerita, ko satu haram tak paham nye!! kot nak promote lagu sendiri pun tak lepas… kalo dalam dewan tu dok sebelah Celine Dion sekalipun, setakat senyommm aje leee ko mampu…
    Lain le kalo ko pegi sana memang diundang buat konsert atas pemintaan orang2 sana.. boleh le nak canang satu dunia!! setakat pegi red carpet Grammy, ko bayor je tiket beriban2… sape yg ada duit pun boleh pegi! tak heran pun!!!! uwekkkk!! CT buat lawak samdol!!!!

  66. lu blh bg tau gua nape lu suka si hipokrit tuh married dgn si K sitot? gua nak tau gak lu punya komen… bisa tak. hahahaha

  67. gua tau la CT tu mesti ada pakai2 minyak untuk semua peminat2 dan yg sewaktu dengannya so buat pe ko rang ber habis duit nak tengok show, konsert,vote dia ,kalau ko rang susa dia ada bagi duit podah! kau orang ni semua jgn jadi bodo lah , kau rang faham2 kan ayat ako ni k!

  68. I anggap siti kawin dgn dk tu sebagai satu jodoh dia… nak i explain apa lagi??? mereka berjumpa dan bercinta, so kawin laa… mcm u lapar jugak… kalau lapar mesti la makan.. kalau dah nak usia tak panjang..akan mati jugak… dlm hal ni.. kita harus terima kalau mereka ditakdirkan pasangan suami isteri..kenapa perlu dipersoalkan??? Macam ada org mempersoalkan kenapa orang perempuan muslim harus pakai tudung?? tidak kah ia dianggap sebagai melanggar hak asasi manusia?? dah tuntutan agama, kenapa harus dipersoalkan?? dan Allah dah tetapkan hukum hakam itu, mesti la nak kasi hambaNya selamat… I tak kisah pun siapa pilihan siti..

  69. OMG this is the stupidest outfit ever…ade ke pereka fashion buat baju lepas tu balut plak dgn plastik nak bg pemakai ade shape..lol lepas tu pg plak Hollywood dgn baju ni tmpt pereka fashion lain berlumba2 buat baju yg perfect. Siti kalau nak nmpk sophisticated tak akan pakai baju yg lilit plastik to Holloywood only stupid kmpg girl yg tak tahu pandangan org sana aje akan pakai. Buat malu Malaysia aje bile red carpet reviewers tgk celebrity dari mane pakai plastik kat pinggan ni.

  70. Berapa banyak ya habis duit beli ticket ke GrammyAward ini…cuba bayangkan..apalah hdk diirihatikan dan agungkan dlm pesta yg bercampur dgn penzina dan kaki arak di-Hollywood ini ..kalau ditakdirkan robohkan bangunan ini..habislah CT kita ini bersama konco2 Hollywood yg ternyata banyak dosa dan ahli zina.

  71. Kakibodek, ish x malu ke lu kata mcm tu? I do learning ’bout ur Religion is Very Beutiful… But u isnt good as ur faith… U R NOT GOD TO BLAME PEOPLE….

    Think about it!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    So many people talk negative about this picture… These only diary i think…
    Somebody say just not jealous but actually too jealousy…
    Hurmm…………

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*